HELP!!!!!!!!!!!

Ask your support questions in here

Moderator: Moderator Team

Post Reply
kevintrooper
Posts: 549
Joined: Thu May 03, 2007 6:44 am
Location: behind you.
Contact:

HELP!!!!!!!!!!!

Post by kevintrooper »

I need much HELP! Ok

1) I inseted cd and started my PC!
2)it said it was booting the sys files in blue and stuff!
3) the screen turns Black!

(live CD just shows the loading screen!)


Thanx,

kevin T.

oiaohm
Posts: 1322
Joined: Sun Dec 12, 2004 8:40 am

Post by oiaohm »

Reactos is currently a Alpha status OS. This means it does not work on all hardware.

Test iso with vmware or qemu and see if it works. In the forum there was instructions for a dell to reduced video mode when making disk from source to make it work on more real hardware.

kevintrooper
Posts: 549
Joined: Thu May 03, 2007 6:44 am
Location: behind you.
Contact:

Post by kevintrooper »

I have a HP and th qemu crashes when i start the ibrowser

and i have no clue how the otherone works!



HELP!

Z98
Release Engineer
Posts: 3379
Joined: Tue May 02, 2006 8:16 pm
Contact:

Post by Z98 »

ibrowser is known to not work properly in 0.3.1

PeterK
Posts: 168
Joined: Mon Aug 07, 2006 9:24 am

Re: HELP!!!!!!!!!!!

Post by PeterK »

kevintrooper wrote:I need much HELP! Ok

1) I inseted cd and started my PC!
2)it said it was booting the sys files in blue and stuff!
3) the screen turns Black!
Please report
- CPU
- mainboard manufacturer + chipset
- graphic card manufacturer + type / chip
- the version of ReactOS You used

mikedep333
Posts: 167
Joined: Sat Oct 01, 2005 1:48 am
Location: United States

Post by mikedep333 »

Just wait for .3.2 to be released, or at least a release candidate of it.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest