How do you put programs onto ReactOS's VMware Image?

Ask your support questions in here

Moderator: Moderator Team

Post Reply
Null1024
Posts: 3
Joined: Sat Oct 21, 2006 11:35 pm

How do you put programs onto ReactOS's VMware Image?

Post by Null1024 »

I tried downloading it in Firefox on ReactOS... (and then the system crashes trying to open Firefox's download manager window), and i have no clue about any other way.
frik85
Developer
Posts: 829
Joined: Fri Nov 26, 2004 7:48 pm
Location: Austria, Europe
Contact:

Re: How do you put programs onto ReactOS's VMware Image?

Post by frik85 »

Null1024 wrote:I tried downloading it in Firefox on ReactOS... (and then the system crashes trying to open Firefox's download manager window), and i have no clue about any other way.
The Firefox download manager does not work in ReactOS 0.3.0, it's a known issue.
... wait for ReactOS 0.3.1 or 0.3.2.
Ged
Developer
Posts: 925
Joined: Thu Sep 29, 2005 3:00 pm
Location: UK

Post by Ged »

you need to mount the image with vdk

http://chitchat.at.infoseek.co.jp/vmwar ... l#download
GreyGhost
Posts: 295
Joined: Mon Jun 13, 2005 12:16 pm

Post by GreyGhost »

U might want to check this out ...
http://www.reactos.org/wiki/index.php/HOWTO
Null1024
Posts: 3
Joined: Sat Oct 21, 2006 11:35 pm

Post by Null1024 »

Ok. Thanks!
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 0 guests