News: 0.3.13 is in the forge!!Read more..

Here you can discuss ReactOS related topics.

Moderator: Moderator Team

greenie
Posts: 145
Joined: Mon Jan 19, 2009 12:10 am

Re: News: 0.3.13 is in the forge!!Read more..

Post by greenie »

I've been trying to test. Though I seem to get a lot of crashes on everything. Even apps that other people say work. Not sure what I'm doing wrong. Maybe upgrading vbox might fix these issues.

User avatar
Saibamen
Posts: 212
Joined: Mon Jul 19, 2010 11:19 am
Location: Poland
Contact:

Re: News: 0.3.13 is in the forge!!Read more..

Post by Saibamen »

In VBox is bug 5857 or/and 5810.
ReactOS Forum Global Moderator
IT-Maniak.pl administrator

wildschwein
Posts: 413
Joined: Tue Sep 16, 2008 1:13 pm

Re: News: 0.3.13 is in the forge!!Read more..

Post by wildschwein »

@vicmarcal

I suggest to create an own forum point "Test Talk" or Test cases".

The discussion is a dearangement, because answers are mixed !

in an own Forums point for every "test case" is then an own thread

do you have the "might" to open such an new head forum menu point ?

wildschwein
Posts: 413
Joined: Tue Sep 16, 2008 1:13 pm

Re: News: 0.3.13 is in the forge!!Read more..

Post by wildschwein »

@vicmarcal
in my opion the new menu point should be one "the first page" of forum

"Support" is not precise enough, this point is already there.

"Test cases" or "Actual Tests" would be perhaps the right name.

in general discussion could be an anouncement to switch the interessted guys to "test cases"....

Techno Mage
Posts: 89
Joined: Mon Nov 28, 2005 2:05 pm

Re: News: 0.3.13 is in the forge!!Read more..

Post by Techno Mage »

The downloader in the apps manager can get stuck downloading the installer, a cancel and retry will work.

Dot Net 2.0 takes a long time to load the installer like 5 minutes.
And then upon selecting install, many console windows open and close. (This does not happen on Windows)
Finally one of the consoles crashes "RegSvcs.exe" "CLR error: 80070001 The program will now terminate"
Pressing the "OK" button sends you the "An error occured during setup"
where "The following error occurred during setup:" flashes non stop, until ReactOS freezes solid.

Z98
Release Engineer
Posts: 3379
Joined: Tue May 02, 2006 8:16 pm
Contact:

Re: News: 0.3.13 is in the forge!!Read more..

Post by Z98 »

You know, if you guys kept the result reporting to the wiki page, then the discussion of how to test something wouldn't get buried.

wojo664
Posts: 320
Joined: Mon Jul 06, 2009 5:39 pm

Re: News: 0.3.13 is in the forge!!Read more..

Post by wojo664 »

so....

!!! ATTENTION PEOPLE!!!
PLEASE REROUTE YOUR MESSAGES DESCRIBING ERRORS IN SOFTWARE TO THE WIKI SECTION, AND EDIT/DELETE PREVIOUS POSTS TO CLEAR THIS THREAD ;)

elhoir
Test Team
Posts: 397
Joined: Thu Sep 13, 2007 7:01 pm
Location: Madrid, Spain
Contact:

Re: News: 0.3.13 is in the forge!!Read more..

Post by elhoir »

and, just to remember the exact wiki page:

http://www.reactos.org/wiki/Tests_for_0.3.13

livestrong2109
Posts: 133
Joined: Sun Aug 30, 2009 4:42 pm

Re: News: 0.3.13 is in the forge!!Read more..

Post by livestrong2109 »

I cant even get Project64 to launch... I'm afraid it might be something on my end as no error is posted. I have to check the Debug log more toughly.
Wesley Howard
ROS Contributor - Web Developer

Techno Mage
Posts: 89
Joined: Mon Nov 28, 2005 2:05 pm

Re: News: 0.3.13 is in the forge!!Read more..

Post by Techno Mage »

wojo664 wrote:so....

!!! ATTENTION PEOPLE!!!
PLEASE REROUTE YOUR MESSAGES DESCRIBING ERRORS IN SOFTWARE TO THE WIKI SECTION, AND EDIT/DELETE PREVIOUS POSTS TO CLEAR THIS THREAD ;)
1. I see no delete button, when I edit a post

2. Editing the Wiki page by many people is bound to cause problems, especialy since it keeps jumping around when typing (IE8).

vicmarcal
Test Team
Posts: 2732
Joined: Mon Jul 07, 2008 12:35 pm

Re: News: 0.3.13 is in the forge!!Read more..

Post by vicmarcal »

Techno Mage wrote:
wojo664 wrote:so....

!!! ATTENTION PEOPLE!!!
PLEASE REROUTE YOUR MESSAGES DESCRIBING ERRORS IN SOFTWARE TO THE WIKI SECTION, AND EDIT/DELETE PREVIOUS POSTS TO CLEAR THIS THREAD ;)
1. I see no delete button, when I edit a post

2. Editing the Wiki page by many people is bound to cause problems, especialy since it keeps jumping around when typing (IE8).
For:
1.-Search on the Forum, you will see a solution for that issue.
2.- I am trying to coordinate efforts via Forum and via RosQUESTs :). hope it helps :)

ch_123
Posts: 12
Joined: Sat Oct 30, 2010 12:30 am

Re: News: 0.3.13 is in the forge!!Read more..

Post by ch_123 »

Is it just me, or does the Wiki editing screen only show one line at a time?

Ey3
Posts: 790
Joined: Thu Nov 15, 2007 9:13 pm
Location: Italy

Re: News: 0.3.13 is in the forge!!Read more..

Post by Ey3 »

Request: do we have to test Ideas 1.0.3.3 Beta2 even if there are on the official website newer stable versions?

fLuXx
Posts: 76
Joined: Sun Oct 25, 2009 11:42 am

Re: News: 0.3.13 is in the forge!!Read more..

Post by fLuXx »

@ch_123

For me too, in opera. But if I edit the source html from opera and change textarea row number from 0 to some bigger number, I can edit nicely.

Peterbjornx
Posts: 19
Joined: Fri Jun 04, 2010 2:48 pm

Re: News: 0.3.13 is in the forge!!Read more..

Post by Peterbjornx »

I can not edit the wiki page it signs me out as soon as i open it, but i wanted to note JRE 1.6.07 doesnt work properly but the problem is not in ReactOS , it cant find its class library but native code runs fine(ie. the JRE itself)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Yandex [Bot] and 14 guests