Screen blank on booting an installed copy of REACTOS

Ask your support questions in here

Moderator: Moderator Team

Post Reply
vishal_mala
Posts: 1
Joined: Wed Jan 30, 2008 11:26 pm

Screen blank on booting an installed copy of REACTOS

Post by vishal_mala »

On booting the pc to ReactOS the screen just turns blank but the Pc remains on. Pc specifications-

256mb Ram
32mb graphic card memory (shared)
30gb seagate HD
Intel Pentium 4 1.5Ghz
Via mainboard

Please help!

FlyingIsFun1217
Posts: 475
Joined: Sun Jun 10, 2007 3:56 am

Post by FlyingIsFun1217 »

It's still ALPHA. Meaning that it's very experimental. Right now, it works on very few actual computers.

Feel free to check it out using Qemu, in which it works like a charm.

FlyingIsFun1217

Z98
Release Engineer
Posts: 3379
Joined: Tue May 02, 2006 8:16 pm
Contact:

Post by Z98 »

Or provide a debug output and file a bug.

FlyingIsFun1217
Posts: 475
Joined: Sun Jun 10, 2007 3:56 am

Post by FlyingIsFun1217 »

Z98 wrote:Or provide a debug output and file a bug.
That would definitely be a good thing to do if possible.

FlyingIsFun1217

Tyger
Posts: 13
Joined: Thu Dec 06, 2007 9:35 pm

Post by Tyger »

i have this problem to but the weird part is that it started recently even on qemu

kiefmymate
Posts: 15
Joined: Thu Dec 27, 2007 3:26 pm

System boots up into blank screen

Post by kiefmymate »

I have the same problem a, a blank screeen, I normally get it if I start the system for the first time. When I reboot its fine and all relevant icons appear as per norm. I must mention this happens even with the lastest trunk build.

Regards
Kiefmymate

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests