Opera 9.63 is runing on 39127 for a litle time

All development related issues welcome

Moderator: Moderator Team

Post Reply
Jedi-to-be
Posts: 700
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:26 am
Location: Russia, Stavropol
Contact:

Opera 9.63 is runing on 39127 for a litle time

Post by Jedi-to-be »

Opera 9.63 is runing on 39127 for a litle time.
But crashes after clicking on file menu.

[ external image ]


Kernel dump: http://www.reactos.org/paste/index.php/3375/
Full dump: http://narod.ru/disk/5266915000/39127-dbg.txt.html

vicmarcal
Test Team
Posts: 2732
Joined: Mon Jul 07, 2008 12:35 pm

Re: Opera 9.63 is runing on 39127 for a litle time

Post by vicmarcal »

Thanks jedi, but remember:
-Bugs goes to Bugzilla ;).
That is the way,or Developers wont see it ;)
And before posting in Bugzilla use the Search Bugzilla Option to check if the Opera bug is reported ;)...or they will look you in a really bad way (j/k)

Elledan
Posts: 363
Joined: Sat Jan 01, 2005 3:18 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: Opera 9.63 is runing on 39127 for a litle time

Post by Elledan »

Looks like the Opera GUI is being rendered correctly at least :)


be59
Posts: 143
Joined: Sun Dec 09, 2007 9:05 pm
Location: Braunschweig / Brunswiek

Re: Opera 9.63 is runing on 39127 for a litle time

Post by be59 »

Oh, that's very good. my favourite browser can be used now.

User avatar
gonzoMD
Posts: 1052
Joined: Fri Oct 20, 2006 7:49 am
Location: Germany
Contact:

Re: Opera 9.63 is runing on 39127 for a litle time

Post by gonzoMD »

i tried at 0.3.7 and it fxxked up, before setting up GUI, thats cool.

Great Work Devs!!!

vicmarcal
Test Team
Posts: 2732
Joined: Mon Jul 07, 2008 12:35 pm

Re: Opera 9.63 is runing on 39127 for a litle time

Post by vicmarcal »

be59 wrote:Oh, that's very good. my favourite browser can be used now.
I think he said is broken...and not working.
But yes,we have made some step in the correct direction,since in 0.3.6 wasnt workin at all.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest