Re: Why dont debug it in GDB+QEMU

All development related issues welcome

Moderator: Moderator Team

Post Reply
plato
Posts: 11
Joined: Sat Jul 11, 2009 3:25 am

Re: Why dont debug it in GDB+QEMU

Post by plato » Mon Sep 02, 2013 11:21 am

0.3.15 dont debug with GDB+QEMU, how to debug it in GDB+QEMU?

thanks!

EmuandCo
Developer
Posts: 4334
Joined: Sun Nov 28, 2004 7:52 pm
Location: Germany, Bavaria, Steinfeld
Contact:

Re: Why dont debug it in GDB+QEMU

Post by EmuandCo » Mon Sep 02, 2013 3:38 pm

By building it yourself. Releases are not built GDB enabled.
And anyway... try nightlies for debugging. We dont accept patches for too old versions.
Image
ReactOS is still in alpha stage, meaning it is not feature-complete and is recommended only for evaluation and testing purposes.

plato
Posts: 11
Joined: Sat Jul 11, 2009 3:25 am

Re: Why dont debug it in GDB+QEMU

Post by plato » Tue Sep 03, 2013 4:35 pm

I set GDB in config.cmake to "true". after compiled, i load ntoskrnl.exe into gdb, but find it has not any debug symbols, why?

thanks!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests