neda sa nabutovat

Moderator: Kario

Post Reply
artic
Posts: 5
Joined: Tue Jul 22, 2008 7:56 pm

neda sa nabutovat

Post by artic » Tue Jul 22, 2008 8:00 pm

pri bootovani z live CD sa pri nahravani ndis.sys vsetko zruti a PC sa restartne a tak stale dokola... vie niekto co s tym?

Kario
Posts: 89
Joined: Sun Feb 25, 2007 2:48 am
Location: SK
Contact:

Re: neda sa nabutovat

Post by Kario » Tue Jul 22, 2008 9:11 pm

ahoj, nepises nic o tom na akom systeme(pocitaci) si to skusal, resp. virtualnom pocitaci, a ani nic o tom ci si skusal trunk zostavenie alebo aku verziu systemu ReactOS

artic
Posts: 5
Joined: Tue Jul 22, 2008 7:56 pm

Re: neda sa nabutovat

Post by artic » Wed Jul 23, 2008 6:54 pm

vyskusal som najnovsi oficialny release "ReactOS-0.3.5-REL-live.zip" a aj trunk "livecd-34693-dbg.7z"
Ani jedno nenabehne....
PC - athlon x64 dual core, USB keyboard, grafika na doske, nic specialne co by mu snad malo vadit. Mozno ze tam mam Serial ATA disk???

Kario
Posts: 89
Joined: Sun Feb 25, 2007 2:48 am
Location: SK
Contact:

Re: neda sa nabutovat

Post by Kario » Fri Jul 25, 2008 1:06 pm

nic specialne co by mu snad malo vadit
mno presne nic specialne :-)
SATA zariadenia nie su podporovane, a USB klavesnica a mys na tom tiez nie su najlepsie s fungovanim...

Pre SATA sa da pouzit UNIATA ovladac, ale ja som to s nim nerozchodil :-(

etko
Posts: 154
Joined: Thu May 26, 2005 3:43 am
Location: Slovakia
Contact:

Re: neda sa nabutovat

Post by etko » Fri Dec 19, 2008 5:53 pm

Ak chces skusat na skutocnom hardware-y zozen si nejaky starsi crepik, nejaku PIII 500 Mhz, hlavne nech to ma PATA (IDE) a PS2 mys a klavu (cez redukciu pripojis aj USB zariadenia), RAM-ky to tiez nemusi mat vela, myslim, ze 32-64 MB je dost. Cez COM port si potom mozes napojit debug konzolu. To mas dnes za babku.

Hlavne rataj s tym, ze ani tak nemusis nabootovat. Vacsina ludi zrejme ide cez rozne emulatory/virtualizery.

lukves
Posts: 19
Joined: Thu May 03, 2007 4:07 pm
Location: Slovakia - Prešov
Contact:

Re: neda sa nabutovat

Post by lukves » Thu Jan 22, 2009 8:43 pm

tak ja mam stastie...!!!!
ReactOS-0.4-SVN-39017 mi ide spustit na normalnom zeleze a ide dobre rychlo..

moja konfig
Gigabyte M52-s3p
1gb ddr2 800 ram
cpu athlon x2 4000+
160gbsata disk nenaslo
cdrom nejaka stara 52x lebo na sata mi reactos nesiel
grafika ati radeon hd 2400 256mb ale ju naslo ako VGA adapter
usb klavesnic a tiez myska

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest