ReactOs 0.3.12 on Virtuabox = CPU Stuck at 100% all the time

Ask your support questions in here

Moderator: Moderator Team

Post Reply
akula.dll
Posts: 4
Joined: Fri Oct 22, 2010 11:34 am

ReactOs 0.3.12 on Virtuabox = CPU Stuck at 100% all the time

Post by akula.dll » Fri Oct 22, 2010 11:57 am

I've tried to install the new React release on my virtualbox 3.2.10 but the CPU stuck at 100% all the time. I've tried to isolate the problem but i was unlucky. I've also tried to download your packaged version of React for virtualbox but the problem persist.

This is my config:

Ubuntu 10.04 kernel 2.6.32-25 AMD64
VirtualBox 3.2.10 r66523

Ideas?

vicmarcal
Test Team
Posts: 2732
Joined: Mon Jul 07, 2008 12:35 pm

Re: ReactOs 0.3.12 on Virtuabox = CPU Stuck at 100% all the

Post by vicmarcal » Fri Oct 22, 2010 12:27 pm

Uhmm..again a linux host giving problems..but on windows seems to be running perfectly.
Can you create a new reactos virtual machine?thanks :)
Image

akula.dll
Posts: 4
Joined: Fri Oct 22, 2010 11:34 am

Re: ReactOs 0.3.12 on Virtuabox = CPU Stuck at 100% all the

Post by akula.dll » Fri Oct 22, 2010 5:58 pm

Ok, with a brand new installation on a .vdi "disk" all is working. Maybe it would be better to provide a .vdi image instead of .vdk one, considering that VDI seems to be more "crossplatform" that VDK .

crhylove
Posts: 77
Joined: Wed Jun 21, 2006 3:58 pm
Location: In my Underwear
Contact:

Re: ReactOs 0.3.12 on Virtuabox = CPU Stuck at 100% all the

Post by crhylove » Sun Oct 24, 2010 11:43 pm

I tried running the released VMDK in Virtualbox on Win 7 x64 and also got very, very poor performance. The mouse was like jumpy and slow to update. Unusable. I'd also recommend a .VDI as I have had more success with that format in the past. I'll try to do a clean install in VB from the release CD.

Can't wait for x64 support! ReactOS will be a great gaming platform at some point, I'm sure!

____________________________

/edit

So I went and tried to install ReactOS in VB directly off the iso, and I'm having a different performance issue. Still unusable. However, I had full control of the mouse which was good! It seemed to work very well until I attempted to install guest additions.... :/ However, upon reboot of the VM, I was getting mouse integration! But no desktop, no start menu, no task bar...

bugboy
Developer
Posts: 39
Joined: Thu May 22, 2008 9:23 pm

Re: ReactOs 0.3.12 on Virtuabox = CPU Stuck at 100% all the

Post by bugboy » Mon Oct 25, 2010 12:04 pm

crhylove,

is this 0.3.12 or a trunk build?

Mjmartin
Image

crhylove
Posts: 77
Joined: Wed Jun 21, 2006 3:58 pm
Location: In my Underwear
Contact:

Re: ReactOs 0.3.12 on Virtuabox = CPU Stuck at 100% all the

Post by crhylove » Mon Oct 25, 2010 12:05 pm

Not a trunk build Direct D/L off of website. :)

Haos
Test Team
Posts: 2954
Joined: Thu Mar 22, 2007 5:42 am
Contact:

Re: ReactOs 0.3.12 on Virtuabox = CPU Stuck at 100% all the

Post by Haos » Mon Oct 25, 2010 12:33 pm

Did you run desk.cpl applet (or pressed right mouse button on desktop and picked properties) anytime before the reboot that made your ros install stuck?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], DotBot [Crawler], Yandex [Bot] and 2 guests