Hangs on boot

Ask your support questions in here

Moderator: Moderator Team

Post Reply
caliaro
Posts: 1
Joined: Thu Jan 26, 2006 3:30 pm

Hangs on boot

Post by caliaro » Fri Apr 14, 2006 1:27 pm

Hello...

I tried reactos 0.2.9, and it hanged during boot. After having read this forum, I loaded down bootcd-21584-dbg.iso to see if it worked better, but still the same: the screen shows the underlined "ReactOS 0.2.9" and then nothing more. What is the trick in getting the Debug information at least with the Debug SVN to see where it hangs?

My system is the following:
Board: Fujitsu-Siemens D1607
Architecture: x86_64
CPU: AMD Athlon 64 3200+
Display: Diamond-Card with ATI Radeon 350 (9800 Pro)
Systems: works fine with SuSE Linux up to 9.2, Windows XP, Windows XP-64

Any help is really appreciated.
Regards
Aurelio

z0r
Posts: 1
Joined: Sat May 27, 2006 10:42 pm

Post by z0r » Sat May 27, 2006 10:45 pm

Same problem. I have tested on two different computers and it happens on both. Both the LiveCD and InstallCD fail seemingly for the same reason.

Mrkaras
Posts: 379
Joined: Sat Nov 27, 2004 5:43 am
Location: Australia
Contact:

Post by Mrkaras » Sun May 28, 2006 1:37 pm

I think some debug info may be sent out the serial port, not sure what baud etc and I may be wrong, I have never tested that.

.t.
Posts: 7
Joined: Sun Jun 04, 2006 12:40 pm

Post by .t. » Sat Jun 10, 2006 8:34 pm

I have this problem; I've also filed a bug report.

EDIT: Fixed - if you have no Floppy drive, delete the floppy.sys driver, or tell the build system not to compile it.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest