cant run gitlab-runner on reactos

Ask your support questions in here

Moderator: Moderator Team

Post Reply
Count_S
Posts: 4
Joined: Thu Jul 26, 2018 10:53 am

cant run gitlab-runner on reactos

Post by Count_S » Thu Jul 26, 2018 11:00 am

Hi!
May be I'm missing something... When trying to run gitlab-runner, it can't register runner on server with error:
failed to find ConnectEx: WSAEINVAL - An invalid argument was supplied.

Is there any way to make it work?

dizt3mp3r
Posts: 1410
Joined: Mon Jun 14, 2010 5:54 pm

Re: cant run gitlab-runner on reactos

Post by dizt3mp3r » Thu Jul 26, 2018 2:06 pm

Are you missing the fact that ReactOS is in alpha? That it should be expected for it to not work?

Count_S
Posts: 4
Joined: Thu Jul 26, 2018 10:53 am

Re: cant run gitlab-runner on reactos

Post by Count_S » Thu Jul 26, 2018 3:16 pm

dizt3mp3r wrote:
Thu Jul 26, 2018 2:06 pm
Are you missing the fact that ReactOS is in alpha?
I'm Ok with it.

My question was about public knowledge - may be some one somehow managed to run this tool. May be I need to have some extra dlls or something.

karlexceed
Posts: 432
Joined: Thu Jan 10, 2013 6:17 pm
Contact:

Re: cant run gitlab-runner on reactos

Post by karlexceed » Thu Jul 26, 2018 4:16 pm

Though I'm not familiar with it, gitlab-runner appears to be a fairly complex program.

The error you're seeing is related to invalid arguments supplied to the socket, or due to an invalid state of the socket itself.

ROS's networking support is basic, but functional; large or complex networking operations are likely to cause issues.

There's no evidence that gitlab-runner can't be run on XP, so assuming that it would work, this is likely an issue in ROS's socket implementation. To be any more specific, I'd need to see log files.

Count_S
Posts: 4
Joined: Thu Jul 26, 2018 10:53 am

Re: cant run gitlab-runner on reactos

Post by Count_S » Thu Jul 26, 2018 4:24 pm

gitlab-runner is a simple tool itself

where to get required logs?

karlexceed
Posts: 432
Joined: Thu Jan 10, 2013 6:17 pm
Contact:

Re: cant run gitlab-runner on reactos

Post by karlexceed » Thu Jul 26, 2018 7:01 pm

gitlab-runner may have a simple interface and be simple to use, but it is not a simple program in the grand scheme of things. Heck, it includes it's own HTTP server.

So, I found a few things:
You can run gitlab-runner with a -debug flag for more verbose output.
It also appears to send it's logs to the Application Logs in Event Viewer.

Count_S
Posts: 4
Joined: Thu Jul 26, 2018 10:53 am

Re: cant run gitlab-runner on reactos

Post by Count_S » Fri Jul 27, 2018 2:35 pm

karlexceed wrote:
Thu Jul 26, 2018 7:01 pm
It also appears to send it's logs to the Application Logs in Event Viewer.
nothing there.

debug adds nothing

karlexceed
Posts: 432
Joined: Thu Jan 10, 2013 6:17 pm
Contact:

Re: cant run gitlab-runner on reactos

Post by karlexceed » Fri Jul 27, 2018 3:10 pm

The only other thing I can suggest to get more information would be to follow these instructions (assuming you're running in VBox):
https://reactos.org/wiki/VirtualBox#Get ... bug_output

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: DotBot [Crawler] and 1 guest