Boot error running on VMWare

Ask your support questions in here

Moderator: Moderator Team

Post Reply
folle_invasato
Posts: 134
Joined: Thu Jan 13, 2005 9:11 pm
Location: Pordenone, Italy

Boot error running on VMWare

Post by folle_invasato »

I just compiled a recent version () of the SVN reactos sources using the Reactos Build environment version 0.1, but running the the ISO in VMWare i get an error during the first boot after the install..

You can view the screenshot here.

I have an HP notebook with a P4 2.8GHz with 1GB Ram..

folle_invasato
Posts: 134
Joined: Thu Jan 13, 2005 9:11 pm
Location: Pordenone, Italy

Post by folle_invasato »

I've not explained the problem correctly. I do an example

Just after the release of the version 0.2.7 i compiled the svn source by myself, and the iso doesn't work, even if the official release works fine. I get always the same error showed at the screenshot at the previous post.

I think that i missed something in my build configuration...
someone can help me?

Gasmann
Posts: 283
Joined: Fri Nov 26, 2004 6:53 pm
Location: Germany
Contact:

Post by Gasmann »

Can you try 0.2.8RC-2, and see if that works (here: http://sf.net/projects/reactos ).

folle_invasato
Posts: 134
Joined: Thu Jan 13, 2005 9:11 pm
Location: Pordenone, Italy

Post by folle_invasato »

Version 0.2.8 downloaded from the site works fine, but the iso built by me doesn't work, always the same problem. :cry:


to build i use the command

mingw32-make bootcd

i have a custom config.xml file listed below

<!--
Architecture to build for. Specify one of:
i386
-->
<property name="ARCH" value="i386" />


<!--
Which CPU ReactOS should be optimized for. Specify one of:
i486, i586, pentium, pentium2, pentum3, pentium4, athlon-xp, athlon-mp,
k6-2

See GCC manual for more CPU names and which CPUs GCC can optimize for.
-->
<property name="OARCH" value="i486" />


<!--
Whether to compile for an uniprocessor or multiprocessor machine.
-->
<property name="MP" value="0" />


<!--
Whether to compile in the integrated kernel debugger.
-->
<property name="KDBG" value="0" />


<!--
Whether to compile for debugging. No compiler optimizations will be
performed.
-->
<property name="DBG" value="1" />


I'm doing something wrong?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest