Błąd: Firefox 3.6

Moderators: niski, Saibamen

Post Reply
niedbalski
Posts: 2
Joined: Thu Mar 24, 2011 6:24 pm

Błąd: Firefox 3.6

Post by niedbalski »

Gdy probowałem zainstalowac ff 3.6 takie cus mi sie ukazało:) testowałem najnowsze dzisiejsze wydanie

nie potrafie raportowac błedow jestem swierzakiem wiec prosze o wyrozumiałosc:)

tu zrzut z vmare

http://www24.zippyshare.com/v/37859783/file.html

User avatar
Saibamen
Posts: 212
Joined: Mon Jul 19, 2010 11:19 am
Location: Poland
Contact:

Re: Nowosci i ciekawostki

Post by Saibamen »

Miej na uwadze to, że nie każdy posiada VM, które jest tak porąbane, że trzeba się rejestrować, aby go pobrać. Załącz screena.
ReactOS Forum Global Moderator
IT-Maniak.pl administrator

benek
Posts: 69
Joined: Sun Oct 11, 2009 12:06 pm
Location: Poland, Łódź

Re: Błąd: Firefox 3.6

Post by benek »

Miej na uwadze to, że nie każdy posiada VM, które jest tak porąbane, że trzeba się rejestrować, aby go pobrać. Załącz screena.
porabane, nie porabane, ale obecnie najszybsze i na horyzoncie raczej nie ma lepszego :?

Haos
Test Team
Posts: 2954
Joined: Thu Mar 22, 2007 5:42 am
Contact:

Re: Błąd: Firefox 3.6

Post by Haos »

@niedbalski

Na naszej wiki masz dobrze opisane jak raportowac bledy. Zamiast snapshota maszyny, proponuje zebrac logi debug, tudziez zrobic screena w ostatecznosci (I tak logi beda potrzebne).

TestamenT
Posts: 153
Joined: Tue Jul 04, 2006 12:44 pm

Re: Nowosci i ciekawostki

Post by TestamenT »

Saibamen wrote:Miej na uwadze to, że nie każdy posiada VM, które jest tak porąbane, że trzeba się rejestrować, aby go pobrać. Załącz screena.
Wystarczy raz się zarejestrować a potem już tylko logować.
Mi to nie sprawia problemu tym bardziej jak napisał benek na horyzoncie nie ma lepszego.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest