Nightly builds avaiable

Here you can discuss ReactOS related topics.

Moderator: Moderator Team

Stead
Posts: 163
Joined: Mon Nov 29, 2004 3:00 pm

Post by Stead »

well my script is just one i found on the web, but i like it :) does what it does, i'll pm how to get on to it

Stead
Posts: 163
Joined: Mon Nov 29, 2004 3:00 pm

Post by Stead »

@meklort just wondering did you get my pm?

Meklort
Posts: 175
Joined: Sat Mar 05, 2005 11:53 pm
Location: Colorado
Contact:

Post by Meklort »

Yeah, I got it. the only problem i see right now, it for me to upload it will be tying up my scrip (unless if i hav eit fork, wich i might) and that could cause it to non build it as often becuase of the lockfile. I'm going to be gone for a few days, but when i get back ill try and set my script to fork and then have one upload, and the other remove the lock file / finish executing the script.

EDIT: Currently my site is down, should be up again tommorow.

Meklort
Posts: 175
Joined: Sat Mar 05, 2005 11:53 pm
Location: Colorado
Contact:

Post by Meklort »

I have been having problems with apache, so right now the website is down, but you may downlaod the builds from ftp://meklort.isa-geek.com

EDIT: everything if fixed now, I might keep the ftp site up.

B
Posts: 3
Joined: Wed Feb 23, 2005 4:51 pm

Post by B »

today's or yesterday's svn had some changes in the floppy code.
could this mean that the bootfloppy option in the bootcd works now ?
someone tested it ?

Bond007s
Posts: 58
Joined: Tue Nov 30, 2004 2:09 am

I cannot boot the April 5, 2005 image

Post by Bond007s »

I'm at work so I cannot tell the exact messge, but on my machine at home I get an error in blue.sys when the installation is running every time. I have tried the a couple of days prior and had the same problem. It used to work like a charm.

I have a custom built

MSI PT880 Motherboard
Prescott P4 with 1 MB of L2 Cache
1 GB RAM (2 512 Dual DDR)
1 6GB PATA Drive (IDE) - I think that this one is Western Digital, this is
my instalation media I want to install to. Only has a previous
version of ReactOS Installed.
1 79 GB SATA Drive (Tried with with SATA Controller enabled and
disabled, no effect)

I ojnly recall that the chipset is VIA something right now, 8xxxxx, don't recall exactly. ReactOS used to install like a charm. However I have seen this error before. Can anyone help?

User avatar
Jaix
Moderator Team
Posts: 838
Joined: Sat Nov 27, 2004 3:40 pm
Location: Sweden, Växjö

http://meklort.isa-geek.com/

Post by Jaix »

What has happened to http://meklort.isa-geek.com/?

Meklort
Posts: 175
Joined: Sat Mar 05, 2005 11:53 pm
Location: Colorado
Contact:

Re: http://meklort.isa-geek.com/

Post by Meklort »

Jaix wrote:What has happened to http://meklort.isa-geek.com/?
Sorry about that, My dyndns domainname seams to have expired, I just got it back (should work now). I havnet been able to ubdate it since I have been gone at a robotics compitition for four days.

Stead
Posts: 163
Joined: Mon Nov 29, 2004 3:00 pm

Post by Stead »

i've mirrored the 14809 build of live cd and install iso, just in case anyone is interested :shock:

Stead
Posts: 163
Joined: Mon Nov 29, 2004 3:00 pm

Post by Stead »

with the build numbers on your site, whats the first number for as i've noticed theres 4 of the same ros build number?

Meklort
Posts: 175
Joined: Sat Mar 05, 2005 11:53 pm
Location: Colorado
Contact:

Post by Meklort »

Stead wrote:with the build numbers on your site, whats the first number for as i've noticed theres 4 of the same ros build number?
I was just updating from nanoweb to apache2, and also added dynamic vhosts, so I changed the directory, but forgot to change the directoy in the build script , i might fix it later, but its just a duplicate entry in the database

jnolles
Posts: 19
Joined: Sat Nov 27, 2004 2:24 pm
Location: Fryslân

Post by jnolles »

http://meklort.isa-geek.com/ is offline for a while now, when will it be back up?

- Jorn

Meklort
Posts: 175
Joined: Sat Mar 05, 2005 11:53 pm
Location: Colorado
Contact:

Post by Meklort »

jnolles wrote:http://meklort.isa-geek.com/ is offline for a while now, when will it be back up?

- Jorn
The website will hopefuly be back up by wednesday, if not it should be by the end of the week.

dark
Posts: 278
Joined: Wed Apr 06, 2005 9:40 pm

Post by dark »

There's a bug in the install cd i got off merkort's site yesterday, it doesn't work, and my burning software said something about it having an incorrect block size (don't remember the error exactly) the setup will flash twice then it just goes into a normal boot.

Meklort
Posts: 175
Joined: Sat Mar 05, 2005 11:53 pm
Location: Colorado
Contact:

Post by Meklort »

dark wrote:There's a bug in the install cd i got off merkort's site yesterday, it doesn't work, and my burning software said something about it having an incorrect block size (don't remember the error exactly) the setup will flash twice then it just goes into a normal boot.
That probably doesnt have anything to to with my build, but I can remake it (I dont have it being automaticaly done beacsue of finals).Once finals are over my site sould be back up all the way.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] and 3 guests