Page 1 of 2

New desk.cpl screenshot

Posted: Tue Feb 01, 2005 2:20 am
by Lycan359
I've been rewritting desk.cpl and made a screenshot of the (almost) finished background tab. Enjoy.

[ external image ]

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

Posted: Tue Feb 01, 2005 2:22 am
by Pentiumforever
its look good :D

is it in the current svn version?

Posted: Tue Feb 01, 2005 2:27 am
by reub2000
I love it. How do I get it? Now if only there was a gui for other things like networking.

Posted: Tue Feb 01, 2005 5:50 am
by Lycan359
pentiumforever wrote:its look good :D

is it in the current svn version?
Yes, its the current svn version. I'll probably make a patch to commit it sometime tommorow.

Posted: Tue Feb 01, 2005 10:05 am
by Luemmel
i like it, very nice :)

Posted: Sat Feb 05, 2005 1:33 am
by Lycan359
Ok, it's now in the current svn tree. Tell me what you think.

Posted: Sat Feb 05, 2005 2:03 am
by Pentiumforever
in10 hours i try it :lol:

It would be ncie when you crate more!

Posted: Sat Feb 05, 2005 2:28 am
by w3seek
my images i built a few hours ago already include it: http://www.reactsoft.com/

Posted: Sat Feb 05, 2005 2:33 am
by Lycan359
As you will see it does have many problems but almost all of them are due to implementation details of ReactOS itself. They should be fixed relatively soon.

Posted: Sat Feb 05, 2005 5:00 am
by Pentiumforever
Can you make more control panel?

Posted: Sat Feb 05, 2005 5:43 am
by Lycan359
Make more control panel?

Posted: Sat Feb 05, 2005 9:00 am
by Mammlouk
Here's a link to my screenshot :) I can only go 640x480 because it is my old ghetto monitor!

<EDIT>This is on real hardware which is why it's a picture from my digital camera!!</EDIT>

http://www.colemanfamilyweb.com/images/screenshot.jpg

Thank you Lycan for the cpl work!

Thank you All ROS developers for such an amazing project!

Posted: Sat Feb 05, 2005 9:35 am
by Mammlouk
I notice that when I shutdown (big fat power button) :) The background image gets removed and I have to reselect it when I restart ROS. Is this a cpl issue or a ROS core issue? Other than that, I'm extremely happy to see the progress.

Posted: Sat Feb 05, 2005 6:58 pm
by Gasmann
mammlouk wrote:Here's a link to my screenshot :) I can only go 640x480 because it is my old ghetto monitor!
I've got this background, too :wink:
I'll update to latest SVN later today, then I'll give it a try :wink:
But looks very good 8)

Posted: Sun Feb 06, 2005 2:12 am
by NetSlayer
mammlouk wrote:Here's a link to my screenshot :) [...]
http://www.colemanfamilyweb.com/images/screenshot.jpg
Well, I spent 5 minutes staring at this screenshot and I really can't figure out what's new. I hope you didn't mean the wallpaper. ;)