ReactOS Test results 2012/08/18

Here you can discuss ReactOS related topics.

Moderator: Moderator Team

Post Reply
Techno Mage
Posts: 89
Joined: Mon Nov 28, 2005 2:05 pm

ReactOS Test results 2012/08/18

Post by Techno Mage » Sat Aug 18, 2012 6:26 am

Test based on build 57091

http://reactos.projectmayu.com/

Comments / suggestions

Saibamen
Posts: 212
Joined: Mon Jul 19, 2010 11:19 am
Location: Poland
Contact:

Re: ReactOS Test results 2012/08/18

Post by Saibamen » Sat Aug 18, 2012 2:04 pm

Virtualbox additions is still broken, but you need them to get a mouse working.
You don't neet to install additions. Just turn off mouse integration in VB ;)
ReactOS Forum Global Moderator
IT-Maniak.pl administrator

Haos
Test Team
Posts: 2954
Joined: Thu Mar 22, 2007 5:42 am
Contact:

Re: ReactOS Test results 2012/08/18

Post by Haos » Sat Aug 18, 2012 3:39 pm

Again, you should supply your ROS vm config file. Also it would be nice if you'd report the bugs found.

Saibamen
Posts: 212
Joined: Mon Jul 19, 2010 11:19 am
Location: Poland
Contact:

Re: ReactOS Test results 2012/08/18

Post by Saibamen » Sat Aug 18, 2012 3:55 pm

Tip: config is Virtual_Machine_Name.vbox
ReactOS Forum Global Moderator
IT-Maniak.pl administrator

alfanak.net
Posts: 68
Joined: Thu Jan 19, 2012 6:49 pm
Contact:

Re: ReactOS Test results 2012/08/18

Post by alfanak.net » Sat Aug 18, 2012 6:30 pm

Saibamen wrote:You don't neet to install additions. Just turn off mouse integration in VB ;)
i confirm that :)

Techno Mage
Posts: 89
Joined: Mon Nov 28, 2005 2:05 pm

Re: ReactOS Test results 2012/08/18

Post by Techno Mage » Sun Aug 19, 2012 2:01 am

Not sure why you want my config, the modification to the standard are listed.
Did not know about the mouse integration.
I barely had time to do the tests, no time to search bugzilla for the bugs.

Here is my config anyway, did try to put it up on my site, but it was being a too much of a pain.

Code: Select all

<?xml version="1.0"?>
<!--
** DO NOT EDIT THIS FILE.
** If you make changes to this file while any VirtualBox related application
** is running, your changes will be overwritten later, without taking effect.
** Use VBoxManage or the VirtualBox Manager GUI to make changes.
-->
<VirtualBox xmlns="http://www.innotek.de/VirtualBox-settings" version="1.12-windows">
  <Machine uuid="{42ad530a-85a2-4292-830e-42578a39e08d}" name="ReactOS" OSType="WindowsXP" snapshotFolder="Snapshots" lastStateChange="2012-08-18T04:26:37Z">
    <MediaRegistry>
      <HardDisks>
        <HardDisk uuid="{4f011b7a-ce96-40f2-9390-bcd68c6cd68f}" location="ReactOS.vdi" format="VDI" type="Normal"/>
      </HardDisks>
      <DVDImages>
        <Image uuid="{aceed9eb-0f69-4fe1-99e0-cc7dd520bfb6}" location="C:/Program Files/Oracle/VirtualBox/VBoxGuestAdditions.iso"/>
      </DVDImages>
      <FloppyImages/>
    </MediaRegistry>
    <ExtraData>
      <ExtraDataItem name="GUI/LastGuestSizeHint" value="1024,768"/>
      <ExtraDataItem name="GUI/LastNormalWindowPosition" value="1931,210,1024,810"/>
    </ExtraData>
    <Hardware version="2">
      <CPU count="1" hotplug="false">
        <HardwareVirtEx enabled="false" exclusive="false"/>
        <HardwareVirtExNestedPaging enabled="true"/>
        <HardwareVirtExVPID enabled="true"/>
        <PAE enabled="false"/>
        <HardwareVirtExLargePages enabled="true"/>
        <HardwareVirtForce enabled="false"/>
      </CPU>
      <Memory RAMSize="1024" PageFusion="false"/>
      <HID Pointing="USBTablet" Keyboard="PS2Keyboard"/>
      <HPET enabled="false"/>
      <Chipset type="PIIX3"/>
      <Boot>
        <Order position="1" device="Floppy"/>
        <Order position="2" device="DVD"/>
        <Order position="3" device="HardDisk"/>
        <Order position="4" device="None"/>
      </Boot>
      <Display VRAMSize="128" monitorCount="1" accelerate3D="false" accelerate2DVideo="false"/>
      <RemoteDisplay enabled="false" authType="Null" authTimeout="5000">
        <VRDEProperties>
          <Property name="TCP/Ports" value="3389"/>
        </VRDEProperties>
      </RemoteDisplay>
      <BIOS>
        <ACPI enabled="true"/>
        <IOAPIC enabled="false"/>
        <Logo fadeIn="true" fadeOut="true" displayTime="0"/>
        <BootMenu mode="MessageAndMenu"/>
        <TimeOffset value="0"/>
        <PXEDebug enabled="false"/>
      </BIOS>
      <USBController enabled="true" enabledEhci="true"/>
      <Network>
        <Adapter slot="0" enabled="true" MACAddress="080027D4B38F" cable="true" speed="0" type="Am79C973">
          <DisabledModes/>
          <NAT>
            <DNS pass-domain="true" use-proxy="false" use-host-resolver="false"/>
            <Alias logging="false" proxy-only="false" use-same-ports="false"/>
          </NAT>
        </Adapter>
        <Adapter slot="1" enabled="false" MACAddress="080027AE8456" cable="true" speed="0" type="Am79C973">
          <DisabledModes>
            <NAT>
              <DNS pass-domain="true" use-proxy="false" use-host-resolver="false"/>
              <Alias logging="false" proxy-only="false" use-same-ports="false"/>
            </NAT>
          </DisabledModes>
        </Adapter>
        <Adapter slot="2" enabled="false" MACAddress="080027370FFE" cable="true" speed="0" type="Am79C973">
          <DisabledModes>
            <NAT>
              <DNS pass-domain="true" use-proxy="false" use-host-resolver="false"/>
              <Alias logging="false" proxy-only="false" use-same-ports="false"/>
            </NAT>
          </DisabledModes>
        </Adapter>
        <Adapter slot="3" enabled="false" MACAddress="080027576FBE" cable="true" speed="0" type="Am79C973">
          <DisabledModes>
            <NAT>
              <DNS pass-domain="true" use-proxy="false" use-host-resolver="false"/>
              <Alias logging="false" proxy-only="false" use-same-ports="false"/>
            </NAT>
          </DisabledModes>
        </Adapter>
        <Adapter slot="4" enabled="false" MACAddress="08002785FEBD" cable="true" speed="0" type="Am79C973">
          <DisabledModes>
            <NAT>
              <DNS pass-domain="true" use-proxy="false" use-host-resolver="false"/>
              <Alias logging="false" proxy-only="false" use-same-ports="false"/>
            </NAT>
          </DisabledModes>
        </Adapter>
        <Adapter slot="5" enabled="false" MACAddress="080027D8CFB1" cable="true" speed="0" type="Am79C973">
          <DisabledModes>
            <NAT>
              <DNS pass-domain="true" use-proxy="false" use-host-resolver="false"/>
              <Alias logging="false" proxy-only="false" use-same-ports="false"/>
            </NAT>
          </DisabledModes>
        </Adapter>
        <Adapter slot="6" enabled="false" MACAddress="0800270C5B94" cable="true" speed="0" type="Am79C973">
          <DisabledModes>
            <NAT>
              <DNS pass-domain="true" use-proxy="false" use-host-resolver="false"/>
              <Alias logging="false" proxy-only="false" use-same-ports="false"/>
            </NAT>
          </DisabledModes>
        </Adapter>
        <Adapter slot="7" enabled="false" MACAddress="080027F6D067" cable="true" speed="0" type="Am79C973">
          <DisabledModes>
            <NAT>
              <DNS pass-domain="true" use-proxy="false" use-host-resolver="false"/>
              <Alias logging="false" proxy-only="false" use-same-ports="false"/>
            </NAT>
          </DisabledModes>
        </Adapter>
      </Network>
      <UART>
        <Port slot="0" enabled="false" IOBase="0x3f8" IRQ="4" hostMode="Disconnected"/>
        <Port slot="1" enabled="false" IOBase="0x2f8" IRQ="3" hostMode="Disconnected"/>
      </UART>
      <LPT>
        <Port slot="0" enabled="false" IOBase="0x378" IRQ="4"/>
        <Port slot="1" enabled="false" IOBase="0x378" IRQ="4"/>
      </LPT>
      <AudioAdapter controller="AC97" driver="DirectSound" enabled="true"/>
      <RTC localOrUTC="local"/>
      <SharedFolders/>
      <Clipboard mode="Bidirectional"/>
      <IO>
        <IoCache enabled="true" size="5"/>
        <BandwidthGroups/>
      </IO>
      <HostPci>
        <Devices/>
      </HostPci>
      <EmulatedUSB>
        <CardReader enabled="false"/>
      </EmulatedUSB>
      <Guest memoryBalloonSize="0"/>
      <GuestProperties>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestInfo/OS/Product" value="Windows 2003" timestamp="1345261747683309500" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestInfo/OS/Release" value="5.2.3790" timestamp="1345261747683809600" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestInfo/OS/Version" value="" timestamp="1345261747683809601" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestInfo/OS/ServicePack" value="1" timestamp="1345261747684309600" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Version" value="4.1.18" timestamp="1345261747684309601" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/VersionExt" value="4.1.18" timestamp="1345261747684809700" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Revision" value="78361" timestamp="1345261747684809701" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/InstallDir" value="C:/Program Files/Oracle/VirtualBox Guest Additions" timestamp="1345261747685309800" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxControl.exe" value="4.1.18r78361" timestamp="1345261747733315900" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxHook.dll" value="4.1.18r78361" timestamp="1345261747748817800" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxDisp.dll" value="4.1.18r78361" timestamp="1345261747750818100" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxMRXNP.dll" value="4.1.18r78361" timestamp="1345261747811825800" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxService.exe" value="4.1.18r78361" timestamp="1345261747835328800" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxTray.exe" value="4.1.18r78361" timestamp="1345261747940842200" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxGINA.dll" value="-" timestamp="1345261747944342700" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxCredProv.dll" value="-" timestamp="1345261747949843400" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxOGLarrayspu.dll" value="4.1.18r78361" timestamp="1345261748027353200" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxOGLcrutil.dll" value="4.1.18r78361" timestamp="1345261748064357900" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxOGLerrorspu.dll" value="4.1.18r78361" timestamp="1345261748077359500" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxOGLpackspu.dll" value="4.1.18r78361" timestamp="1345261748125865700" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxOGLpassthroughspu.dll" value="4.1.18r78361" timestamp="1345261748166870900" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxOGLfeedbackspu.dll" value="4.1.18r78361" timestamp="1345261748212876800" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxOGL.dll" value="4.1.18r78361" timestamp="1345261748254382000" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxGuest.sys" value="4.1.18r78361" timestamp="1345261748267383700" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxMouse.sys" value="4.1.18r78361" timestamp="1345261748269383900" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxSF.sys" value="4.1.18r78361" timestamp="1345261748278385100" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/Components/VBoxVideo.sys" value="4.1.18r78361" timestamp="1345261748279885300" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestAdd/HostVerLastChecked" value="4.1.18" timestamp="1345261759827351600" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestInfo/OS/LoggedInUsers" value="" timestamp="1345262223307432900" flags=""/>
        <GuestProperty name="/VirtualBox/GuestInfo/OS/NoLoggedInUsers" value="" timestamp="1345262223307432901" flags=""/>
      </GuestProperties>
    </Hardware>
    <StorageControllers>
      <StorageController name="IDE Controller" type="PIIX4" PortCount="2" useHostIOCache="true" Bootable="true">
        <AttachedDevice type="HardDisk" port="0" device="0">
          <Image uuid="{4f011b7a-ce96-40f2-9390-bcd68c6cd68f}"/>
        </AttachedDevice>
        <AttachedDevice passthrough="false" type="DVD" port="1" device="0">
          <Image uuid="{aceed9eb-0f69-4fe1-99e0-cc7dd520bfb6}"/>
        </AttachedDevice>
      </StorageController>
    </StorageControllers>
  </Machine>
</VirtualBox>
Last edited by Saibamen on Sun Aug 19, 2012 4:40 pm, edited 1 time in total.
Reason: Fix BBCode

Techno Mage
Posts: 89
Joined: Mon Nov 28, 2005 2:05 pm

Re: ReactOS Test results 2012/08/18

Post by Techno Mage » Sun Aug 19, 2012 2:29 am

The label not showing bug has now been reported bug 7252
Last edited by Saibamen on Sun Aug 19, 2012 4:41 pm, edited 1 time in total.
Reason: Fix BBCode

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests