Session bug still not fixed! (again)

Suggestions and comments about the ReactOS website

Moderator: Moderator Team

StringCheesian
Posts: 31
Joined: Mon Mar 28, 2005 11:37 pm

Session bug still not fixed! (again)

Post by StringCheesian »

EDIT: It was fixed for a while, but now it's back. Original first post follows:

1. I log in, see lots of orange icons (indicating new posts in those categories).
2. I click "Show new posts since last visit"
3. I see "No topics or posts met your search criteria"
4. Now everything is marked read, I can't tell what's new

This NEVER happens to me at other phpBB forums, so I doubt it's a phpBB problem.

I think there would be a more active community here if it weren't for this problem. As much as I want to follow and discuss ReactOS's development... I can't use a forum like this.
Last edited by StringCheesian on Wed Oct 26, 2005 12:28 am, edited 2 times in total.

Mike
Posts: 54
Joined: Fri Sep 30, 2005 7:14 pm

Post by Mike »

Yeah, it's a small annoyance... but what do you do on forums that don't have a "new posts" feature? It's not a critical thing, I don't think, but it'd be nice if it where either fixed or just removed altogether.

etko
Posts: 154
Joined: Thu May 26, 2005 3:43 am
Location: Slovakia
Contact:

Post by etko »

I'am experiencing same things here, problem is I'm not able to see which threads are actually active (besides by their position at top of the table).

GvG
Posts: 499
Joined: Mon Nov 22, 2004 10:50 pm
Location: The Netherlands

Post by GvG »

Should be fixed now.

GvG
Posts: 499
Joined: Mon Nov 22, 2004 10:50 pm
Location: The Netherlands

Post by GvG »

Had to rollback the change, it was causing other problems. So, bug still not fixed, working on it.

GvG
Posts: 499
Joined: Mon Nov 22, 2004 10:50 pm
Location: The Netherlands

Post by GvG »

Think I fixed it for real now. At least, for me everything works ok.

Elledan
Posts: 363
Joined: Sat Jan 01, 2005 3:18 pm
Location: Netherlands
Contact:

Post by Elledan »

Working for me as well.

It's nice to not have to check the 'last post' dates for every thread :)

StringCheesian
Posts: 31
Joined: Mon Mar 28, 2005 11:37 pm

Post by StringCheesian »

Yay! It's working now. Thank you!

GaeTaN
Posts: 81
Joined: Mon Oct 10, 2005 9:08 pm

Post by GaeTaN »

etko wrote:I'am experiencing same things here, problem is I'm not able to see which threads are actually active (besides by their position at top of the table).
The problem is still there :
Even when I read the thread which is active, it stays as active :?
And when I'm clicking on the orange button, i just go to the first post of the first page instead of going to the first no read post :)

etko
Posts: 154
Joined: Thu May 26, 2005 3:43 am
Location: Slovakia
Contact:

Post by etko »

Thank you very much for fixing this! It works perfectly for me.

StringCheesian
Posts: 31
Joined: Mon Mar 28, 2005 11:37 pm

Post by StringCheesian »

And now it's back :(. It just happened to me again.

cuppm
Posts: 50
Joined: Thu Jan 13, 2005 3:42 pm
Location: Columbus, OH
Contact:

Post by cuppm »

me too.

GvG
Posts: 499
Joined: Mon Nov 22, 2004 10:50 pm
Location: The Netherlands

Post by GvG »

And now it's gone again... Please bear with us, the changes made to fix the session bug broke administrator access. Michael is solving that problem, until that is solved the session bug might return every now and then.

bobby
Posts: 19
Joined: Thu Apr 14, 2005 8:44 pm

Post by bobby »

It seems that is fixed now, at least for me (this morning wasn't working, but now it does).

GaeTaN
Posts: 81
Joined: Mon Oct 10, 2005 9:08 pm

Post by GaeTaN »

Still not fixed, now whatever I see or not the topic, i've got the "not read" icon :?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest