Does anybody else experience connection problems w/ forums?

Suggestions and comments about the ReactOS website

Moderator: Moderator Team

Post Reply
Witch
Posts: 293
Joined: Thu Jul 24, 2008 12:30 pm
Location: Stockholm, Sweden
Contact:

Does anybody else experience connection problems w/ forums?

Post by Witch »

Does anybody else experience connection problems with using the forums?
I have had problems loading threads sometimes during the last two days (Aug 16-17). And when I post then it doesn't connect immediately like before.

Trying to find out if this is a local connection problem from my side or if there's some problem on the ReactOS side. Because I don't like lags and disconnects.

milon
Posts: 969
Joined: Sat Sep 05, 2009 9:26 pm

Re: Does anybody else experience connection problems w/ foru

Post by milon »

I haven't had lag problems with the ROS forum ever.

EDIT - Okay, I've had a few minor (10sec) lags happen, but I assumed it was my internet and not ROS itself. Hard to say which, but it's rare and minor for me.
Last edited by milon on Mon Aug 20, 2012 5:21 am, edited 1 time in total.

oldman
Posts: 1128
Joined: Sun Dec 20, 2009 1:23 pm

Re: Does anybody else experience connection problems w/ foru

Post by oldman »

I have experienced a delay in loading another page at odd times recently, but I use the local library to access the internet, so is this due to their network, in my case.

andreas84
Posts: 101
Joined: Sat Oct 25, 2008 4:09 pm

Re: Does anybody else experience connection problems w/ foru

Post by andreas84 »

the homepage seemed offline about half an hour ago

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest