Search found 38 matches

by fm
Tue Apr 17, 2007 11:40 pm
Forum: Support
Topic: last SVN already installed with AMD CPU or VIA Chipset ?
Replies: 9
Views: 5031

Hello

Hardware not detected, it's a regresssion. Do you know since which release this regression is known ?

Thank you
by fm
Tue Apr 17, 2007 12:55 am
Forum: Support
Topic: last SVN already installed with AMD CPU or VIA Chipset ?
Replies: 9
Views: 5031

Hello I have installed SVN r26303 thanks to the patch provided by HTO. No more problem with i8042prt.sys . Keyboard and Mouse work.This bug seems to be fixed. About floppy not detected, I had the same problem a few months ago., the first time I tried to install a SVN build with the new setup program...
by fm
Sat Apr 14, 2007 7:39 pm
Forum: Support
Topic: last SVN already installed with AMD CPU or VIA Chipset ?
Replies: 9
Views: 5031

last SVN already installed with AMD CPU or VIA Chipset ?

Hello I can't install Last SVN builds. I have an AMD CPU and a VIA Chipset . Two other members are in the same situation So, I ask this question : who has already installed successfully one of the last SVN build(since 26200) with an AMD CPU or a VIA Chipset(Real Hardware). Please, if you can answer,...
by fm
Fri Apr 13, 2007 12:08 am
Forum: Support
Topic: Last SVN builds : black screen after loading Bootvid.dll
Replies: 6
Views: 4707

Hello

Now I can see ReactOS Setup Wizard Screen, but mouse and keyboard are disabled and I can do nothing . You can see a new Debug.log file and some explanations in Bugzilla(Bug 2159).

Thank you to tell me what you think about this issue.
by fm
Thu Apr 12, 2007 3:59 pm
Forum: Support
Topic: Last SVN builds : black screen after loading Bootvid.dll
Replies: 6
Views: 4707

Hello

Finally I got a debug log, you can see it in Bugzilla (bug 2159)
by fm
Thu Apr 12, 2007 11:46 am
Forum: Support
Topic: Last SVN builds : black screen after loading Bootvid.dll
Replies: 6
Views: 4707

Hello I think the system is halted too early to get a debug log. About Blue.sys, when I remove this driver I get no error message, but always the same black screen. When I remove Bootvid.dll I get "Bootvid.dll not found", when I restore it ,I get the black screen again. I have added en entry about t...
by fm
Thu Apr 12, 2007 12:53 am
Forum: Support
Topic: ReactOS 0.3.1 : setup issues with AMD Cpus
Replies: 8
Views: 4365

Hello

O.K. I've copied my last post in bugzilla : bug 2159
by fm
Thu Apr 12, 2007 12:38 am
Forum: Support
Topic: Last SVN builds : black screen after loading Bootvid.dll
Replies: 6
Views: 4707

Last SVN builds : black screen after loading Bootvid.dll

Hello Since I could run ReactOS 0.3.1 in VGA mode only, GreatLord and HTO told me to try last SVN builds, but I can't. I have tried to install and run Bootcd 26303 and 26305 releases. When I try to boot from the cd I can see the first blue screen ReactOS 0.4 SVN setup, then a black screen. I had alr...
by fm
Wed Apr 11, 2007 10:55 pm
Forum: Support
Topic: ReactOS 0.3.1 : setup issues with AMD Cpus
Replies: 8
Views: 4365

Hello

What we are talking about is no longer specific, neither to ReactOS 0.3.1, nor to AMD CPUs.

So, I will open a new thread , title Last SVN-builds : black screen after loading bootvid.dll
by fm
Tue Apr 10, 2007 5:41 pm
Forum: Support
Topic: ReactOS 0.3.1 : setup issues with AMD Cpus
Replies: 8
Views: 4365

Hello I have triied to run Bootcd-26303-rel.(SVN) At boot I got "bootvid.sys not found." I don't find this file anywhere on this cd : it's not in Reactos folder, not in Reactos\System32 subfolder, not inside Reactos.cab. I don' t understand. I had already the same issue with an earlier SVN-build. I ...
by fm
Tue Apr 10, 2007 11:39 am
Forum: Support
Topic: ReactOS 0.3.1 : setup issues with AMD Cpus
Replies: 8
Views: 4365

Hello GreatLord

Thank you for your help

I will try a recent build
by fm
Mon Apr 09, 2007 11:22 pm
Forum: Support
Topic: ReactOS 0.3.1 : setup issues with AMD Cpus
Replies: 8
Views: 4365

ReactOS 0.3.1 : setup issues with AMD Cpus

Hello As I tried to install ReactOS 0.3.1 on my computer with an AMD 64 CPU and asked for help in the Forum, GreatLord told me AMD 64 had unfinished path in trap.s. Finally after many tries, I got a success and I am now testing what is called AMD bug. Setup cannot be completed if Vga display has not...
by fm
Fri Apr 06, 2007 11:18 pm
Forum: Support
Topic: Black screen when loading blue.sys in setup(ReactOS 0.31)
Replies: 39
Views: 23818

Hello Yesterday I wrote this black screen after loading blue.sys seemed to be a timing issue. Tonignt I know itt's not true and I am sure Here is the true explanation of the problem I had : Two files had been corrupted while burning the bootcd with my cd-writer which begins to become old : Ntoskrnl....
by fm
Fri Apr 06, 2007 1:26 am
Forum: Support
Topic: Error at creating the hives.
Replies: 5
Views: 3601

Hello In the post I sent on Wednesday April 4th, I wrote the Setup Wizard seemed to write faultly in the registtry. I believed I couln' t install ReactOS because I had a wrong registry. Actuallly it was a display issue . Tonignt I have completed the installation of ReactOS 0.3.1. To do it I had only...
by fm
Fri Apr 06, 2007 12:36 am
Forum: Support
Topic: Black screen when loading blue.sys in setup(ReactOS 0.31)
Replies: 39
Views: 23818

Hello About black screen and blue.sys, I can say I haven't actually fixed this little bug, but I have found a way to go on although it. I think this trouble comes from a timing issue. The access is much faster from a harddisk drive than from a cd rom drive . I assume it doesn't work if the cd rom dr...