Search found 5 matches

by systematic
Tue Jun 12, 2018 6:36 am
Forum: General Discussion and Feedback
Topic: Raspberry Pi Support
Replies: 17
Views: 11451

Raspberry Pi Support

I was thinking that support for Raspberry Pi might give the ReactOS project a leg up, since the hardware is standard. Other than ARM and usb 1 support. I don't see how it would be too much different than what the operating system looks like now. And it might make the OS much more popular, riding the...
by systematic
Fri Jun 08, 2018 10:37 am
Forum: General Discussion and Feedback
Topic: Can't run ReactOS
Replies: 10
Views: 3689

Re: Can't run ReactOS

I'm using the boot CD for release 0.4.8. I installed. Rebooted. It starts up fine, goes to installing devices, then BSOD. The live CD hangs at that point but no BSOD. I can't seem to get into kdbg prompt to try 'bt' then 'enter'. Is there a way to activate kdbg on a non-debug-release? WL 250GB 8MB C...
by systematic
Fri Jun 08, 2018 6:14 am
Forum: General Discussion and Feedback
Topic: Can't run ReactOS
Replies: 10
Views: 3689

Re: Can't run ReactOS

I would make the suggestion that the screen option scroll one page at a time so that we can read it easier. Just have it say press ENTER for next page. Then we could take still photos or write down what was on the page.
by systematic
Fri Jun 08, 2018 5:47 am
Forum: General Discussion and Feedback
Topic: Can't run ReactOS
Replies: 10
Views: 3689

Re: Can't run ReactOS

Could you select one of the debug options on boot please, e.g. "ReactOS (Screen)" and show the debug output? (https://reactos.org/wiki/Debugging has alternatives and more details) That's the only way we'll be able to find and fix the bug. Thanks. Here's the video of (screen): https://youtu.be/Ztm-r...
by systematic
Wed Jun 06, 2018 12:49 pm
Forum: General Discussion and Feedback
Topic: Can't run ReactOS
Replies: 10
Views: 3689

Can't run ReactOS

I installed 0.4.8 on an extra hard drive. The installation was straightforward enough, but I keep getting the blue screen stating something about the HDaud .sys I get that blue screen every time I try to start up. I'm running an fx 4300 on a GA-78LMT usb3 I'm also using a GT 710 I haven't tried the ...