Search found 8 matches

by samuel1991
Sat Feb 06, 2010 4:14 pm
Forum: Chinese
Topic: 用哪个版本的reactos编译比较好
Replies: 4
Views: 25299

Re: 用哪个版本的reactos编译比较好

不是最新的 RoseBE 最好的吗?

Translation: Isnt the latest RoseBE the best?
by samuel1991
Sat Jan 02, 2010 4:51 pm
Forum: Chinese
Topic: 初到论坛冒个泡
Replies: 3
Views: 24384

Re: 初到论坛冒个泡

高晓明,看来他们删你的帖子很可能是因为这个东西还未成熟,鲜少人了解他,或者几乎不可用(就没意思)。(也可能误以为是盗版,汗)
by samuel1991
Sat Jan 02, 2010 4:14 pm
Forum: Chinese
Topic: Chinese IME
Replies: 19
Views: 76700

Re: Chinese IME

QQ 输入法不能用在 ROS,可惜!?
by samuel1991
Fri Jan 01, 2010 6:00 am
Forum: ReactOS Website discussion
Topic: Wrongly displayed Chinese in the language combo selection box
Replies: 10
Views: 12197

Re: Wrongly displayed Chinese in the language combo selection bo

Problem seemed to be solved, only I would like to check why is Chinese Traditional called "文言".
by samuel1991
Thu Dec 31, 2009 2:40 pm
Forum: ReactOS Website discussion
Topic: Wrongly displayed Chinese in the language combo selection box
Replies: 10
Views: 12197

Re: Wrongly displayed Chinese in the language combo selection bo

Now my Mac shows correctly, Windows not tested yet. (Last time never test on Mac)

Mac's browser -- Safari
by samuel1991
Wed Dec 30, 2009 12:08 pm
Forum: Support
Topic: Is the 0.3.Xseries ends soon
Replies: 3
Views: 5124

Is the 0.3.Xseries ends soon

Hi, I am curious as I thought that the 0.3.11 was the last release for 0.3.X series. Now, it was stated that there is a planned 0.3.12 release. So I am just wondering if 0.4 be ready at end of 2010.
by samuel1991
Wed Dec 30, 2009 12:05 pm
Forum: Support
Topic: Internet Explorer
Replies: 11
Views: 23425

Re: Internet Explorer

Is the Internet Explorer 6 does not run on ReactOS because of alpha stage / not implemented or it will never be implemented??
by samuel1991
Wed Dec 30, 2009 12:02 pm
Forum: ReactOS Website discussion
Topic: Wrongly displayed Chinese in the language combo selection box
Replies: 10
Views: 12197

Wrongly displayed Chinese in the language combo selection box

For the Chinese Simpilifed webpage, basically everything is normal except the select language combobox. It shows ?? as the following image:

Image

Similar stuff happen in Firefox as well. (So it is not my browser issue)