Search found 8 matches

by winslow33
Thu Apr 23, 2009 6:42 pm
Forum: Support
Topic: video drivers???
Replies: 4
Views: 3371

Re: video drivers???

Ok..... I dont have a lot of time to post so I'll just say that I tried the SVN build and in VGA mode.... still no luck. And yes, I'm using 0.3.8. As per my system, I'll check when I get home and report in. I built it myself so I can't just say what model my computer is exept most of the parts are f...
by winslow33
Wed Apr 22, 2009 2:33 am
Forum: Support
Topic: video drivers???
Replies: 4
Views: 3371

video drivers???

Hello. I just set up ReactOS and installed it on my computer. The install went well, but whenever I try to start my computer with ROS I get the following message on a blue scree: A problem has been detected and ReactOS has been shut down to prevent damage to your computer. VIDEO_DRIVER_INIT_FAILURE ...
by winslow33
Mon Mar 23, 2009 12:41 am
Forum: Support
Topic: Setup Problem
Replies: 11
Views: 5604

Re: Setup Problem

Yeah.... the computer was working last night when I posted my earlier issues... I start it up this morning to try a DOS boot disk and I get the problem I mentioned earlier. Probably is the motherboard :cry: . If it is a motherboard issue, I'll try to scare up the funds to buy a new one and I'll be b...
by winslow33
Sun Mar 22, 2009 9:34 pm
Forum: Support
Topic: Setup Problem
Replies: 11
Views: 5604

Re: Setup Problem

My processor is a Pentium III.... But I have aother problem: When I start the computer, the Compaq screen I first see doesn't disapear after a moment and boot the CD like it used to. It just stays there! and if i try to hit F10 to bring up the BIOS, i just get a blank screen with a flashing cursor.
by winslow33
Sun Mar 22, 2009 4:21 am
Forum: Support
Topic: Setup Problem
Replies: 11
Views: 5604

Re: Setup Problem

Oh yeah I forgot: I AM using the ReactOS 0.3.8 Boot Cd
by winslow33
Sun Mar 22, 2009 4:18 am
Forum: Support
Topic: Setup Problem
Replies: 11
Views: 5604

Re: Setup Problem

Ok. I spent some quality time with the ol' Fugifilm A800 and grabbed a picture of every screen I saw during the setup. They're all here. I loaded them onto a branch of my website. At the bottom of each picture is the caption wich explains what I did after each screen. Just click on the picture to ad...
by winslow33
Sun Mar 22, 2009 12:49 am
Forum: Support
Topic: Setup Problem
Replies: 11
Views: 5604

Re: Setup Problem

Ok.... Yeah, I downloaded the boot CD and burned the ISO onto a brand new CD-R. The first screen I saw wasn't asking me to select a language- it looked similar to this: http://www.reactos.org/media/screenshots/2005/tour/install_04.jpg As for my hardware- there isn't much i know about it exept it's r...
by winslow33
Sun Mar 22, 2009 12:18 am
Forum: Support
Topic: Setup Problem
Replies: 11
Views: 5604

Setup Problem

Hello. I'm very interested in ReactOS. I just downloaded it and tried to install it on my hard drive. I want to run it off my machine I'm no longer using for anything else, so I reformated using FAT, popped in the disk to install, and restarted. Rather then getting the welcome screen as shown in the...