Search found 8 matches

by GerritJ9
Tue Dec 22, 2009 12:58 am
Forum: Support
Topic: 0.3.11 rel (and others) won't install.
Replies: 20
Views: 19497

Re: 0.3.11 rel (and others) won't install.

No luck with reducing RAM- first to 2 GB, then to 1 GB. Only difference is that with 2 and 1 GB RAM the screen turns black after reaching ext2.exe, but computer does not automatically reboot. Will try latest trunk build to see if there is any improvement.
by GerritJ9
Mon Dec 21, 2009 12:39 pm
Forum: Support
Topic: 0.3.11 rel (and others) won't install.
Replies: 20
Views: 19497

Re: 0.3.11 rel (and others) won't install.

I'll try to obtain a log, but not sure if it will work as ReactOS won't even install on the PC. I'' also halve the memory to 2 GB to see if that makes any difference.
by GerritJ9
Sun Dec 20, 2009 4:27 pm
Forum: Support
Topic: 0.3.11 rel (and others) won't install.
Replies: 20
Views: 19497

0.3.11 rel (and others) won't install.

When installing on a clean, wiped (using Darik's Boot & nuke), hard disc, 0.3.11 setup stops after ext2.exe; the screen turns black, then the computer reboots and repeats the cycle until ext2.exe. It makes no difference whether I use the new boot method or the old boot method- in both cases setup st...
by GerritJ9
Thu Oct 16, 2008 11:05 pm
Forum: Support
Topic: Internet and Audio
Replies: 21
Views: 58120

Re: Internet and Audio

Tested 36759, 36760 and 36762, after installing LAN driver all gave blue screen when choosing ReactOS in boot manager, and stopped at: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\Reactos\System32\Drivers\TCPIP.sys when starting as Reactos (debug). Blue screen Technical information was: 36759, 36760 and 3676...
by GerritJ9
Wed Oct 15, 2008 2:13 pm
Forum: Support
Topic: why not real hardware?
Replies: 6
Views: 4417

Re: why not real hardware?

I'm running ReactOS directly on hardware as well; in my case, MB Albatron KX600 Pro, CPU AMD Athlon XP2500+, RAM 1.5 GB DDR-400, HDD WD 40 GD IDE, vid card nVidia FX6200. Hardly the most modern, up-to-date computer but it works, within limits of an alpha OS. So why not try it on real hardware yourse...
by GerritJ9
Tue Oct 14, 2008 11:11 pm
Forum: Support
Topic: Internet and Audio
Replies: 21
Views: 58120

Re: Internet and Audio

36751 behaves as 36747 does, will now test 36752. hto, re debug log, will have to get a serial cable first (and then try to understand the instructions); am running Reactos on a separate PC, not VMware or similar programme. Will try to generate a debug log. I also have a CNet fast ethernet PCI card ...
by GerritJ9
Tue Oct 14, 2008 9:38 pm
Forum: Support
Topic: Internet and Audio
Replies: 21
Views: 58120

Re: Internet and Audio

Update on above: tried a few more recent trunk builds than 36719, the last to exhibit the same symptoms as described. With 36747, however, Reactos would run perfectly until the ethernet driver was installed- after rebooting, a blue screen would eventually appear after selecting "Reactos" in the boot...
by GerritJ9
Tue Oct 14, 2008 10:36 am
Forum: Support
Topic: Internet and Audio
Replies: 21
Views: 58120

Re: Internet and Audio

I have exactly the same problem i.e. the internet connection is not working, although the driver for the LAN conection installed without problems using the motherboard's software CD, the 3Com 3C910 integrated fast ethernet controller shows up when "Network Properties" is opened and the OS reports it...